Welkom op Annadventure!

Hi, leuk dat je een kijkje neemt op mijn blog! Dit is mijn eerste blogpost ooit en ik hoop dat jullie het leuk zullen gaan vinden. Ik volg al jaren verschillende beauty-, fashion en lifestyleblogs en ik ben nu ook eindelijk mijn eigen blog gestart! Ik loop al tijden met het idee rond en heb dat idee nu eindelijk in uitvoering gebracht. Ik wil graag schrijven over alle onderwerpen die mij interesseren en alles wat ik leuk vind. Ik vind schrijven leuk en ik hou ervan om dingen te delen, dus dan is een blog een logische stap denk ik zo.

Laat ik me eerst maar even voorstellen. Ik ben Anna, zeventien jaar en woonachtend in een dorpje in Noord-Holland. Ik ben net geslaagd voor mijn vwo-examens, dus momenteel geniet ik van een (lange!) vakantie voordat ik in september, aan mijn studie kan beginnen. Ik ga rechten studeren aan de Universiteit van Amsterdam. Nu eerst vakantie waarin ik hopelijk veel kan bloggen.

Wat kun je zoal verwachten op mijn blog? Wat ik het allerleukste vind om te doen is reizen. Verwacht daarom zeker artikelen over reizen, hotspots en mijn ervaringen in het buitenland. Verder zal ik gaan schrijven over alles wat ik leuk vind, zoals fashion en series.

Ik hoop dat je morgen weer een kijkje komt nemen voor mijn eerste echte artikel! Spoiler: deze zal gaan over mijn favoriete hotspot in Londen.

Liefs Anna

Auteur: annadventure

Hi, ik ben Anna! Ik ben 17 jaar oud en ik blog sinds kort op annadventure.nl. Ik blog voornamelijk over reizen, maar natuurlijk ook over andere dingen die ik leuk vind. Volg mijn blog op Bloglovin' om op de hoogte te blijven van mijn laatste posts! Liefs Anna

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *