Updated travelwishlist

socotra-island-in-yemen-5

Een paar maanden geleden deelde ik mijn travelwishlist voor op de korte en lange termijn. Alle reizen in die artikelen staan nog steeds op mijn wensenlijst, maar er zijn inmiddels ook een aantal reizen bij gekomen. Lees verder voor mijn updated travelwishlist, voor zowel op korte als op lange termijn.

socotra_tree

Socotra

Socotra is een eiland van Jemen in de Indische Oceaan. Ik wil graag ooit een keer naar dit eiland omdat de natuur heel bijzonder is. Als je Socotra intypt bij Google Afbeeldingen, krijg je allemaal prachtige foto’s van de natuur, vooral veel foto’s van de bijzondere bomen op het eiland.  Ik heb me er nog helemaal niet goed in verdiept en ik zou niet weten hoe ik naar Socotra kan reizen, maar dit is een reis die ik pas over heel veel jaren zou willen maken.

Verrassingsreis

Het lijkt mij zo tof om eens een verrassingsreis te boeken. Dan koop je een reis in een bepaalde categorie (zonvakantie, stedenstrip etc.), maar je komt er pas op het vliegveld achter waar je naartoe gaat. Je krijgt wel een week van tevoren een weerbericht toegestuurd, zodat je niet met drie bikini’s naar een skigebied wordt gestuurd. Normaal plan ik het grootste deel van een reis van tevoren, dus dit zou wel even omschakelen zijn. Toch lijkt het mij erg leuk om eens een verrassingsreis te maken en van tevoren niet te weten waar je heen gaat!

highclere-castle-e1456306789175

Highclere Castle

In mijn favorieten van juni vertelde ik dat de Britse serie Downton Abbey die maand favoriet was. Altijd als ik een serie heb afgekeken, ga ik surfen op het internet. Ik zoek social media accounts van de hoofdrolspelers, fanaccounts en merchandise. Ik kwam erachter dat Highclere Castle, het  kasteel waarin Downton Abbey zich afspeelt, open is voor publiek. De huidige graaf en gravin Carnarvon wonen er, maar toch is is kasteel een aantal dagen per jaar open voor publiek. Ik en mijn moeder hebben de serie samen gekeken en we willen Highclere Castle graag bezoeken. Helaas waren alle tickets voor afgelopen zomer al uitverkocht, maar in het voorjaar gaan wij hier zeker naartoe!

 

sky20130314101605vandenbroecki

Moskou

Ik heb hier niet veel over te vertellen, maar het lijkt me erg gaaf om eens naar Moskou (of Rusland in het algemeen) te gaan. Ik denk dat Moskou een mooie stad is. Bovendien heb ik een wereldkaart waarop je de landen waar je bent geweest, kunt wegkrassen en ik zou het leuk vinden om het immens grote Rusland weg te kunnen krassen.

Wat staat er op jouw travelwishlist?

Liefs Anna

Bron foto 1, foto 2, foto 3, foto 4

Auteur: annadventure

Hi, ik ben Anna! Ik ben 17 jaar oud en ik blog sinds kort op annadventure.nl. Ik blog voornamelijk over reizen, maar natuurlijk ook over andere dingen die ik leuk vind. Volg mijn blog op Bloglovin' om op de hoogte te blijven van mijn laatste posts! Liefs Anna

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *