Toerist in eigen land: Safaripark Beekse Bergen

img_1334

In de zomervakantie ben ik een dagje naar Safaripark Beekse Bergen geweest. We hebben de auto- boot- en wandelsafari geprobeerd.  Toen we aankwamen deden we als eerst de autosafari. Je rijdt dan in je eigen auto over de route tussen de wilde dieren door. Als je geen auto hebt, kun je ook dezelfde route met de bus doen. Het is erg leuk om met de auto (of bus) tussen de dieren te rijden. Ik vond de giraffen het leukste, omdat zij heel dicht bij de auto’s komen en aan de auto’s likken.

img_1309

De wandelsafari van de Beekse Bergen is ook leuk, maar niet erg bijzonder. Je ziet veel dieren, maar het is hetzelfde als een normale dierentuin. Daarom vond ik de autosafari juist zo leuk, dat is anders dan normale dierentuinen. Dan heb je ook nog een bootsafari. De boot vaart van de ene naar de andere kant van het park, terwijl iemand vertelt over alle dieren waar je langs vaart.

img_1361

Ik vond het erg leuk om een keer de autosafari te doen. De rest van de dierentuin was leuk, maar niet erg bijzonder. Tickets zijn 23,50 euro. Dat is best veel, maar er zijn vaak kortingsacties bij Groupon of Actie van de Dag, dus let daar op. Ondanks de prijs zou ik het iedereen aanraden om, puur om de autosafari, met de likkende giraffen, een keer naar Safaripark Beekse Bergen te gaan.

Ben jij weleens naar de Beekse Bergen geweest? Wat vond jij ervan? Heb je nog andere ‘toerist in eigen land’-tips? Laat het weten in de comments!

Je vindt Safaripark Beekse Bergen op het adres: Beekse Bergen 1 in Hilvarenbeek.

Liefs Anna

Auteur: annadventure

Hi, ik ben Anna! Ik ben 17 jaar oud en ik blog sinds kort op annadventure.nl. Ik blog voornamelijk over reizen, maar natuurlijk ook over andere dingen die ik leuk vind. Volg mijn blog op Bloglovin' om op de hoogte te blijven van mijn laatste posts! Liefs Anna

Eén gedachte over “Toerist in eigen land: Safaripark Beekse Bergen”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *