Split Hotspot: Teraca Vidilica

IMG_3851Ik vond niet veel hotspots tijdens mijn vakantie naar Split afgelopen juni, maar restaurant Teraca Vidilica verdient zeker de titel hotspot. Ten westen van Split ligt de Marjan-heuvel, een groot park op een heuvel dat zich uitstekend leent voor een wandeling. Tijdens onze wandeling richting de top van de heuvel, kwamen wij langs Vidilica. Er zijn niet veel routes naar boven, dus veel mensen zullen dit restaurant tegenkomen als zij naar het park willen.

Vadilica

Om het restaurant te bereiken, moet je een stuk omhoog lopen. Dat betekent dat je vanaf het terras van Vidilica een prachtig uitzicht over Split en de zee hebt. Voor het uitzicht alleen al is het het waard om hier wat te gaan drinken en/of eten. Het terras van Vidilica is ontzettend schattig ingericht. Stoeltjes met hartjes-kussens met een bloemetjesprintje. 

Crepes

De menukaart van Vidilica is niet erg uitgebreid, maar je kan er uitstekend wat eten of gewoon een drankje bestellen op het terras. Wij aten crêpes en deze waren erg lekker. De prijzen bij Vidilica zijn goed betaalbaar. Voor twee crêpes en twee drankjes waren wij twaalf euro kwijt. Voor andere gerechten die ze hier serveren betaal je ook een redelijke prijs. Die andere gerechten zijn bijvoorbeeld pasta’s en salades. 

Ik zou het sowieso iedereen aanraden richting de Marjan-heuvel te lopen voor een schitterend uitzicht over de stad en hoe kan je beter genieten van het uitzicht dan met een verfrissend drankje? Het is erg leuk om tijdens je wandeling bij Vidilica te stoppen om te genieten van het uitzicht en daarbij wat te eten en/of te drinken te bestellen.

Je vindt Teraca Vidilica op Prilaz Vladimira Nazora 1.

Liefs Anna

 

Auteur: annadventure

Hi, ik ben Anna! Ik ben 17 jaar oud en ik blog sinds kort op annadventure.nl. Ik blog voornamelijk over reizen, maar natuurlijk ook over andere dingen die ik leuk vind. Volg mijn blog op Bloglovin' om op de hoogte te blijven van mijn laatste posts! Liefs Anna

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *