Short Term Travelwishlist

rome

Dinsdag deelde ik al mijn travelwishlist voor de lange termijn. Vandaag is het de beurt voor mijn wensen op korte termijn. Vooral Europese steden die op mijn wensenlijstje staan. Deze tripjes zijn een stuk beter haalbaar op korte termijn dan de reizen die ik eerder deelde.

Rome

Dit lijkt mij echt een geweldig mooie stad. Er staan zo veel mooie oude gebouwen in Rome, die ik graag zou willen bekijken. Ook lijkt het mij bijzonder om het Vaticaan te bezoeken. Bovendien ben ik gek op de Italiaanse keuken. Ik zou snel een keer neer Rome willen gaan.

wintersport

Wintersport

Ik ben in mijn leven nog nooit op wintersport geweest. Een paar jaar geleden heb ik wel geskied in Snowworld en dat vond ik erg leuk. Ik zou graag een keer naar Oostenrijk of Zwitserland gaan voor een wintersportvakantie. Het lijkt me erg leuk om zo’n nieuwe ervaring op te doen. 

versailles

Versailles

Vorig jaar ben ik voor het eerst naar Parijs geweest en dat vond ik heel leuk, maar ik wil heel graag nog een keer naar Versailles. Het is zo’n mooi imposant gebouw en ik zou graag het paleis van de zonnekoning willen bekijken. Dit is echt iets voor korte termijn, want dit reisje staat al op de planning. Deze zomer ga ik met mijn ouders en zusje twee weken naar de Cote d’ Azur, maar daarvoor gaan we drie dagen naar Parijs. We zullen dan ook Versailles bezoeken. Ik heb er onwijs veel zin in en ik ben erg benieuwd naar het paleis.

praag

Praag

Nog een Europese stad die ik graag wil bezoeken. Ik weet niet veel van Praag, maar het lijkt me een erg mooie stad. Ik ben dit jaar in Hongarije, Kroatië en Bosnië en Herzegovina geweest en ik wil graag meer van Oost-Europa zien. Praag staat bovenaan de lijst met Oost-Europese steden die ik wil bezoeken.. Een reisje naar Praag hoop ik snel te maken.

Wat staat er op jouw short term travelwishlist?

Liefs Anna

Bron foto 1, foto 2, foto 3, foto 4

Auteur: annadventure

Hi, ik ben Anna! Ik ben 17 jaar oud en ik blog sinds kort op annadventure.nl. Ik blog voornamelijk over reizen, maar natuurlijk ook over andere dingen die ik leuk vind. Volg mijn blog op Bloglovin' om op de hoogte te blijven van mijn laatste posts! Liefs Anna

Eén gedachte over “Short Term Travelwishlist”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *