Sharing June

Schermafbeelding 2016-07-15 om 14.24.03

Ik spendeer veel tijd op de sociale media. Ik volg veel blogs via Bloglovin’ (volg Annadventure op Bloglovin’!), ik kijk veel Youtubefilmpje, ik scroll regelmatig door mijn Facebookfeed en ik ben gek op Instagram. De hele dag door kom ik leuke, grappige en interessante filmpjes en artikelen tegen. De leukste, grappigste en interessantste sla ik op om elke maand met jullie te delen. Vandaag die van juni!

  • Ik ben groot fan van de Kardashians. En nee, daar schaam ik mij niet voor. Alles wat met de Kardashians te maken heeft vind ik bij voorbaat al interessant. In dit Buzzfeed-artikel testen mensen de salades uit die de Kardashians altijd eten in hun show.
  • Dit is een lijst met de 15 beste Europese steden volgens Insider. Ik heb er 4 van de 15 bezocht, dus ik kan nog wel even vooruit met het bezoeken van deze steden.
  • Nog een artikel van Insider, namelijk 32 foto’s die laten zien hoe minimalistisch Japanners zijn. Een erg bijzondere fotoserie.
  • Dit zijn 13 van de meest bizarre natuurverschijnselen in de wereld.
  • Dit artikel is een stuk anders dan de rest. Het gaat over hedendaags racisme in Zuid-Afrika. Geschreven naar aanleiding van Beyonce’s Lemonade.
  • Tot slot een filmpje op Facebook van een jongen die laat zien hoe je speelautomaten kunt hacken. Ik heb geen idee of het werkt, maar het is zeker het proberen waard.

Liefs Anna

Auteur: annadventure

Hi, ik ben Anna! Ik ben 17 jaar oud en ik blog sinds kort op annadventure.nl. Ik blog voornamelijk over reizen, maar natuurlijk ook over andere dingen die ik leuk vind. Volg mijn blog op Bloglovin' om op de hoogte te blijven van mijn laatste posts! Liefs Anna

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *