September Favorites

img_1537

Het is oktober en de zomer is officieel voorbij. Veel mensen zijn helemaal fan van de herfst, maar ik vind er weinig aan. Mijn favoriete seizoen is for sure de zomer, dus ik kijk eigenlijk nu al uit naar volgend jaar. Dat betekend natuurlijk niet dat de komende maanden niet leuk gaan zijn. Er staan weer een paar tripjes gepland, daar kunnen jullie zondag meer over lezen, dus daar heb ik zin in. Maar nu eerst: mijn favorieten van september!

Favorite days – last summer days

Ik vond het heerlijk dat we in september nog verrast werden met een paar warme zomerdagen. Ik ben namelijk nog lekker een dagje naar het strand geweest. Ik heb genoten van deze dagen en ze voelden echt als een cadeautje.

img_1989

Favorite stationery – planner

Ik doe niet aan agenda’s. Al jaren heb ik geen agenda. In de brugklas kocht ik braaf een dure merkagenda, omdat dat cool was. Ik gebruikte hem nooit en ook tijdens de andere vijf jaar gebruikte ik nooit een agenda. In plaats daarvan maakte ik op een a4’tje een kalender die ik invulde. Toen ik ging studeren dacht ik dat het wel verstandig zou zijn om in een papieren agenda bij te houden met alles dat ik moet doen. Ik vond het niks, het is niet mijn ding. Maar toen vond ik bij Stradivarius de beste planner ooit. De helft van het boek bestaat uit kalenders (+ vakje voor opmerkingen bij elke week) die je zelf kan invullen en de andere helft is een normaal notitie boek met lijnen papier. Naar zo’n boek ben ik al jaren opzoek en ik ben heel blij dat ik hem gevonden heb! Je kunt hem hier zelf bestellen.

img_1842

Favorite food – Metropolitain

In september at ik voor de tweede keer bij Metropolitain. Ik heb hier weer heerlijk gegeten. Brioche met bacon, avocado en gepocheerd ei, super lekker! Lees hier een uitgebreidere review over Amsterdam hotspot Metropolitain.

img_1843

Favorite tv show – Zondag met Lubach

Afgelopen maand keek ik trouw iedere zondagavond naar Zondag met Lubach. Ik was zelfs bij de opnames van één van de afleveringen. Dat was echt een super leuke ervaring. Volgend seizoen wil ik zeker weer een uitzending bijwonen. Ik vind het echt een leuk programma, mijn favoriete tv programma van deze maand!

img_1777

Favorite buys – IJ-Hallen

Bij de IJ-Hallen heb ik deze maand veel leuke dingen gekocht. Ik heb voor 25 euro vier truien (waaronder Abercrombie & Fitch en Tommy Hilfiger), een vest (ook Abercrombie) en twee tasjes gekocht. Ik ben super blij met mijn aankopen! Lees hier meer over de IJ-Hallen.

img_1886

Favorite hotspot – A’DAM Lookout + Over the Edge schommel

Een tijdje geleden kwam ik er via Facebook achter dat de hoogste schommel van Europa zich sinds kort in Amsterdam bevindt, bovenop de A’DAM toren. Je begrijpt hoe enthousiast ik was om hier te gaan schommelen. Deze maand was het zo ver, ik ging naar A’DAM Lookout en schommelen bovenop de toren. Ik ga hier nog een apart artikel over schrijven, maar ik kan wel vast vertellen dat het heel leuk was.

Wat zijn jouw favorieten van deze maand?

Liefs Anna

 

Auteur: annadventure

Hi, ik ben Anna! Ik ben 17 jaar oud en ik blog sinds kort op annadventure.nl. Ik blog voornamelijk over reizen, maar natuurlijk ook over andere dingen die ik leuk vind. Volg mijn blog op Bloglovin' om op de hoogte te blijven van mijn laatste posts! Liefs Anna

2 gedachten over “September Favorites”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *