Saint Tropez Hotspot: La Tarte Tropézienne

la-tarte-tropezienne

Vandaag een snelle tip, die desondanks wel de benaming hotspot verdient. La Tarte Tropézienne is een bakkerij van oorsprong uit Saint Tropez met vestigingen in heel Frankrijk. Tijdens onze vakantie hebben we hier twee keer taartjes gehaald. Een keer in Saint Tropez en een keer in Les Issambres.

Die eerste keer in Saint Tropez kochten we een citroen merengue taartje en een tarte tropézienne. De tarte tropézienne bestaat uit twee ronde cakeplakken met daartussen een dikke laag room. Heel erg lekker! De naam van de winkel komt natuurlijk van deze taart. Behalve deze specialiteit verkopen ze er nog veel meer taartjes en gebakjes, maar ook allerlei broodjes. Alles zag er erg goed uit, maar ik kan alleen met zekerheid zeggen dat de citroen merengue taartjes erg lekker zijn.

Als je een keer een vestiging tegenkomt, loop hier dan zeker even naar binnen om de beroemde tarte tropézienne te proberen. Bekijk hier waar je La Tarte Tropézienne allemaal kunt vinden.

Liefs Anna

Bron foto

Auteur: annadventure

Hi, ik ben Anna! Ik ben 17 jaar oud en ik blog sinds kort op annadventure.nl. Ik blog voornamelijk over reizen, maar natuurlijk ook over andere dingen die ik leuk vind. Volg mijn blog op Bloglovin' om op de hoogte te blijven van mijn laatste posts! Liefs Anna

Eén gedachte over “Saint Tropez Hotspot: La Tarte Tropézienne”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *