Reisplannen

img-20160531-wa0009

Het leek me leuk om vandaag mijn reisplannen voor de komende maanden met jullie te delen. Ik ga nog drie (dag)tripjes maken voor het eind van het jaar. De bestemmingen zijn drie verschillende landen, namelijk België, Duitsland en Polen.

Brussel

Allereerst ga ik over een paar werken een dagje naar Brussel. We gaan naar het miniatuurpark Mini Europe. Dat is een soort Madurodam, maar dan met heel Europa in plaats van alleen Nederland. Ik ben één keer eerder in Brussel geweest en ik vond het een erg leuke stad, dus ik heb hier veel zin in!

Kerstmarkt Keulen

Samen met mijn moeder en zusje ga ik in december een dagje naar de kerstmarkt Keulen. Twee jaar geleden gingen we al naar de kerstmarkt in Düsseldorf en dat was erg gezellig, dus ik denk dat dit ook een leuke dag gaat worden. We gaan met Slangenreizen, via hen kan je voor 20 euro een dagje naar een kerstmarkt.

Krakau, Polen

In dit reisje heb ik ook heel veel zin. Ik ga met een vriendin vier dagen naar Krakau in Polen. We gaan ook een excursie naar Auschwitz maken. Ik heb gehoord dat het heel heftig is, dus ik ben erg benieuwd. Krakau lijkt me een erg mooie en leuke stad, dus ik heb veel zin om de stad te verkennen.

Wat zijn jouw plannen voor de komende tijd? En heb jij tips voor mij als je naar één van deze plekken bent geweest? Laat het achter in de comments!

Liefs Anna

Auteur: annadventure

Hi, ik ben Anna! Ik ben 17 jaar oud en ik blog sinds kort op annadventure.nl. Ik blog voornamelijk over reizen, maar natuurlijk ook over andere dingen die ik leuk vind. Volg mijn blog op Bloglovin' om op de hoogte te blijven van mijn laatste posts! Liefs Anna

2 gedachten over “Reisplannen”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *