Mijn favoriete series

greys-anatomy-1024-1

Hele dagen kan ik series kijken. Bingewatchen is mijn tweede natuur. Ik heb inmiddels al heel wat series gekeken, maar aan de lijst met series die ik nog wil kijken, lijkt geen einde te komen. Vandaag deel ik met jullie mijn favoriete series (op dit moment, want niks is zo wisselvallig als een mens).

Grey’s Anatomy

Grey’s Anatomy is de een van de eerste series die ik bingewatchte. Toen, zo’n vier jaar geleden, had ik nog geen Netflix, dus keek ik de serie op dvd. Grey’s Anatomy is een ziekenhuisserie met inmiddels twaalf seizoenen en het dertiende seizoen is onderweg. In de serie volg je beginnend co-assisent Meredith Grey en haar collega’s. De serie gaat over liefde, vriendschap en natuurlijk over het leven als chirurg. De eerste seizoenen van Grey’s Anatomy zijn super leuk, maar de laatste paar seizoenen wordt het minder. Toch blijf ik kijken, omdat ik per se wil weten hoe het afloopt. Deze serie staat in mijn favorieten, omdat de eerste seizoenen dus wel heel leuk zijn.

downton-abbey-season-3-cast

Downton Abbey

Deze Britse serie gaat over een aristocratische familie en hun personeel in Engeland. Downton Abbey gaat over familie, liefde en vriendschap in de aristocratie en de arbeidersklasse. Het duurde een paar afleveringen voordat ik er goed inzat, maar toen ik er eenmaal inzat, kon ik niet meer stoppen. Ik vind deze serie echt heel leuk, omdat het verhaal en de personages geweldig zijn. Ook het decor en de kleding zijn heel goed. Er was bij het schrijven van het script en het maken van de opnames een historicus aanwezig. Hij weet alles over de Engelse aristocratie en zorgde ervoor dat alle details klopten. Denk daarbij aan hoe tafels moesten worden gedekt en wat gepaste kleding was. Ook zorgde hij ervoor dat de acteurs de goede accenten en woorden gebruikten. Downton Abbey vind ik één van de beste series, zo niet de beste serie, die ik ooit heb gezien.

season_1_poster-2

How I Met Your Mother

In How I Met Your Mother vertelt hoofdpersoon Ted Mosly aan zijn kinderen het verhaal van hoe hij hun moeder heeft ontmoet. Ik kan niks zeggen over het verhaal, want alles kan een spoiler zijn. Ik kan wel vertellen dat de serie super grappig is en heel goed in elkaar zit. Ook zijn de personages erg leuk. De serie is lang, er zijn 9 seizoenen met 24 afleveringen van 20 minuten, maar het kijken zeker waard!

41f59469c4dd09e894d97d1f151e14e5

Prison Break

Prison Break gaat over Micheal Scofield die zijn broer Lincoln Burrows gaat helpen met het ontsnappen uit de gevangenis. Verder kan ik ook weinig over het verhaal vertellen, behalve dat het een erg goed verhaal is. Omdat ook de personages heel goed zijn, zou ik het iedereen aanraden om Prison Break te bekijken!

Weet jij nog leuke series? Ik hoor graag jullie aanraders, dus laat ze zeker achter in de comments!

Liefs Anna

Bron foto 1, foto 2, foto 3, foto 4

Auteur: annadventure

Hi, ik ben Anna! Ik ben 17 jaar oud en ik blog sinds kort op annadventure.nl. Ik blog voornamelijk over reizen, maar natuurlijk ook over andere dingen die ik leuk vind. Volg mijn blog op Bloglovin' om op de hoogte te blijven van mijn laatste posts! Liefs Anna

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *