Long Term Travelwishlist

backpacken zuidoost azieIk ben gek op reizen. Ik vind het heel leuk om nieuwe plekken te ontdekken en ik zou niets liever willen dan de hele wereld over reizen. Ik heb al veel plaatsen mogen zien, maar er is nog zoveel meer. Ik splits mijn travel wishlist in wensen op korte termijn en op lange termijn. Vandaag deel ik de reizen die ik zou willen maken voor de lange termijn.

Backpacken door Zuid-Oost Azië

Dit is een droom die ik al een tijd heb. Azië vind ik een geweldig continent. De cultuur en het eten spreekt me aan. Het liefst zou ik veel landen in Zuid-Oost Azië bezoeken. Indonesië, Thailand, Vietnam, Maleisië, Singapore, Myanmar, stuk voor stuk lijken ze me heel mooi. Ooit hoop ik door deze landen te kunnen backpacken. Deze reis staat bovenaan mijn wensenlijstje. 

ultieme-route-roadtrip-vs

USA Roadtrip

Een roadtrip door Amerika maken lijkt me ontzettend leuk om te doen. Er zijn zoveel mooie plekken in Amerika, die ik het liefst allemaal zou willen zien. Het zou zo vet zijn om al die plekken, of in ieder geval zo veel mogelijk, te bekijken. Dat gaat denk ik het best via een roadtrip. Dit is de ultieme roadtrip die langs 48 van de 50 (alle staten behalve Alaska en Hawaï) gaat. 

Chineese muur

China en Japan

China en Japan zijn natuurlijk ook landen in Azië, maar wat mij betreft toch anders dan eerder genoemde landen. Al sinds jongs af aan ben ik geïnteresseerd in de Chinese cultuur en ook de Japanse cultuur vind ik erg bijzonder. Het lijkt me geweldig om wereldsteden als Beijing, Hong Kong, Shanghai en Tokyo te bezoeken, maar ook buiten de steden is er veel moois om te bekijken. Ik wil zeker ooit naar deze landen toe.

Wat staat er op jouw (long term) travelwishlist?

X Anna

Bron foto 2, foto 3, foto 4

Auteur: annadventure

Hi, ik ben Anna! Ik ben 17 jaar oud en ik blog sinds kort op annadventure.nl. Ik blog voornamelijk over reizen, maar natuurlijk ook over andere dingen die ik leuk vind. Volg mijn blog op Bloglovin' om op de hoogte te blijven van mijn laatste posts! Liefs Anna

2 gedachten over “Long Term Travelwishlist”

 1. Leuke lijst heb je!

  Ik bedenk me tegenwoordig welke reis wil ik nog maken voordat we kinderen (hopen te)krijgen.
  Ondanks dat ik niet zou stoppen met reizen wanneer er kinderen zijn, ga je wel anders reizen.
  Afgelopen mei zijn we naar IJsland geweest. Deze rondreis stond al zo lang op onze wishlist!
  Wat ik volgend jaar hoop af te strepen is Cuba en misschien een korte wereldreis van 3 tot 6 maanden.

  China is echt geweldig! Wij hebben deze in 2013 bezocht samen met nog een aantal landen in Azie.
  Veel reisplezier!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *