Londen Hotspot: The Breakfast Club

3716385764_605058f599

Ik weet dat ik er niet heel uniek in ben, maar ik ben gek op brunchen. In Londen, twee weken geleden, werd ik dan ook heel gelukkig toen ik de allerbeste brunch ooit at. Over die brunch ga ik jullie in dit hotspot artikel meer vertellen.

Deze brunch vond plaats bij The Breakfast Club. In de 100% Londen reisgids kwam ik dit restaurant tegen en we besloten dat we hier moesten gaan eten. Achteraf natuurlijk een geweldige beslissing. Wij gingen naar de wijk Hoxton en kwamen na even zoeken uit bij het restaurant. De eerste indruk was heel goed; de kaart zag er heerlijk uit, het was bomvol (er stond zelfs een korte rij) en de inrichting in het restaurant is geweldig. Ik vind het moeilijk om de inrichting te beschrijven, maar het deed mij het meest denken aan een Amerikaanse diner. Hip, is de beste omschrijving voor het restaurant.

IMG_1132

En dan het eten, als ik er aan denk loopt het water me al in de mond. De kaart is dus echt heel goed. Ze hebben er van alles. Vanaf 12 uur hebben ze nog meer, dus ik zou er echt een brunch van maken en geen ontbijt. Ga ook vooral in het weekend, dan hebben ze ook brunch specials. Ze serveren bij The Breakfast Club onder (heel veel) andere sandwiches, allerlei soorten eieren, tig versies American pancakes en hamburgers. Wij kozen voor de mr. big chicken burger, pancakes met fruit en room en we namen er een bakje fruit bij. De burger was echt geweldig, de beste burger ooit, en de pancakes smaakten zoals pancakes horen te smaken, echt heel lekker. De warme chocolademelk (met minimarshmallows!) was trouwens ook erg goed.

De prijzen zijn heel goed te doen. Je bent zo’n 10 pond kwijt voor een gerecht. Nu de pond zo goedkoop staat is het natuurlijk een stuk minder dan het normaal was. De porties zijn heel groot, wij kregen het niet op en hadden uren later nog geen honger, dus je krijgt echt waar voor je geld. The Breakfast Club zit verspreid door heel Londen, dus als je in Londen bent moet je echt een keer brunchen bij één van de vestigingen. Bij de andere ben ik natuurlijk niet geweest, maar ik kan me niet voorstellen dat het eten daar minder lekker is en de sfeer minder goed is.

Ben jij ooit bij dit restaurant geweest en wat vond je ervan? Heb jij nog tips wat betreft (brunch)restaurants in Londen, laat ze zeker achter in de comments!

Liefs Anna

Bron foto

Auteur: annadventure

Hi, ik ben Anna! Ik ben 17 jaar oud en ik blog sinds kort op annadventure.nl. Ik blog voornamelijk over reizen, maar natuurlijk ook over andere dingen die ik leuk vind. Volg mijn blog op Bloglovin' om op de hoogte te blijven van mijn laatste posts! Liefs Anna

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *