Londen Hotspot: Camden Lock Market

img-20160327-wa0045

Vandaag heb ik een leuke Londen Hotspot voor jullie! Namelijk de Camden Lock Market. Dit is een grote foodmarket in de wijk Camden. Er staan tientallen kraampjes met eten vanuit landen over de hele wereld. Surinaams, Jamaicaans, Italiaans, Japans, Argentijns, Amerikaans en ga zo maar door. Het ruikt er geweldig en al het eten dat ik heb geprobeerd smaakte ook geweldig.

dsc00147

BehalveĀ eten, kun je hier ook winkelen. Rondom de foodmarket zijn allemaal kleine winkeltjes en kraampjes. Ze hebben vintage kleding, kunst, handgemaakte sieraden, muziek en nog veel meer. Je kunt je hier uren vermaken met het kijken van winkeltjes en heerlijk eten.

Als je in Londen bent en je hebt alle belangrijke bezienswaardigheden al gezien, ga dan zeker een dagje naar Camden. De wijk is een beetje alternatief en er hangt een heel andere sfeer dan in het centrum van Londen. Camden is heel makkelijk te bereiken met de bus of de metro. zowel de bus- als metrohalte heet Camden Town.

Ben je weleens naar Camden geweest? Laat je bevindingen achter in de comments!

Liefs Anna

Auteur: annadventure

Hi, ik ben Anna! Ik ben 17 jaar oud en ik blog sinds kort op annadventure.nl. Ik blog voornamelijk over reizen, maar natuurlijk ook over andere dingen die ik leuk vind. Volg mijn blog op Bloglovin' om op de hoogte te blijven van mijn laatste posts! Liefs Anna

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *