Londen Hotspot: Caffè Concerto

restaurant-caffe-concerto-jpg_1461931978

78-1-jpg_1471526268

Caffè Concerto is een restaurant in Londen. Ik ben bij de vestiging Whitehall geweest (vlakbij de Big Ben), maar er zijn nog veel meer vestigingen in Londen. Het restaurant is schitterend ingericht, het oogt heel luxe. Ik heb hier destijds ontbeten en dat was erg lekker. Behalve ontbijt, hebben ze ook lunch, dinner en een patisserie. Maar het menu verschilt per vestiging, dus check het van te voren even op de website.

ken-1-jpg_1465826445

Het is leuk om naar Caffè Concerto te gaan, omdat het heel luxe aanvoelt terwijl de prijzen helemaal niet zo hoog zijn. Het eten is ook nog erg lekker. Het gebak in de vitrine zag er ook geweldig uit. Als je een keer luxe wilt eten, zonder de prijzen die daar normaal gesproken bij horen, ga dan naar Caffè Concerto in Londen!

Ken jij nog hotspots in Londen? Laat het weten in de reacties!

Liefs Anna

Bron foto’s

Auteur: annadventure

Hi, ik ben Anna! Ik ben 17 jaar oud en ik blog sinds kort op annadventure.nl. Ik blog voornamelijk over reizen, maar natuurlijk ook over andere dingen die ik leuk vind. Volg mijn blog op Bloglovin' om op de hoogte te blijven van mijn laatste posts! Liefs Anna

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *