Hotspotguide: New York City

img_1264

Op Facebook volg ik een aantal pagina’s die regelmatig leuke reistips en hotspots delen, die ik dan allemaal op sla (wat is dat toch een geweldige functie!). In de lijst met opgeslagen berichten staan inmiddels al honderden van die tips. Normaal gesproken maak ik over leuke plekken waar ik ben geweest hotspot artikelen. Vandaag wil ik dat eens anders gaan doen. Ik reis behoorlijk veel, voor iemand van mijn leeftijd tenminste, maar ik kom lang niet overal. In deze nieuwe categorie ‘Hotspotguide’ deel ik de leukste plekken en hotspots die ik op Facebook (of een ander sociaal medium) vind, maar die ik niet zelf uit heb kunnen testen. Sla dit artikel op en lees hem nog eens als je naar New York gaat!De hotspots:

De linkjes zijn naar de websites van de hotspots en de bronnen zijn de Facebookfilmpjes of artikelen waar ik de hotspots heb gevonden.

In deze artikelen staan nog meer New York hotspots:

  • De populairste ijssalons in New York. Bron
  • Tips in de Upper West Side. Bron
  • Ondergewaardeerde desserts die je moet eten. Bron

Als ik een keer naar New York ga, zal ik de hotspots uittesten en dan schrijf ik er natuurlijk een artikel over. Laat jouw New York hotspots zeker achter in de comments!

Liefs Anna

 

Auteur: annadventure

Hi, ik ben Anna! Ik ben 17 jaar oud en ik blog sinds kort op annadventure.nl. Ik blog voornamelijk over reizen, maar natuurlijk ook over andere dingen die ik leuk vind. Volg mijn blog op Bloglovin' om op de hoogte te blijven van mijn laatste posts! Liefs Anna

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *