Juni favorieten

DSC00689

Juni was voor mij een geweldige maand. Ik maakte 27 mei mijn laatste examen en vloog een paar dagen later naar Split voor een heerlijke vakantie. De rest van de maand heb ik veel gewerkt, maar ook veel genoten van mijn vrije tijd. Ik kreeg te horen dat ik geslaagd was voor mijn examens en vele feestjes volgden. Vandaag deel ik mijn favorieten van de maand juni.

Favoriete ervaring – Excursie naar Mostar en Kravice watervallen

Tijdens onze vakantie in Split, maakten we een excursie naar Bosnië en Herzegovina. Deze excursie was denk ik één van de leukste dingen die ik ooit heb gedaan. Ik heb een uitgebreid artikel geschreven over de excursie. Het was een ervaring om nooit te vergeten.

downton abbey

Favoriete serie – Downton Abbey

Ik begon in mei al met het kijken van Downton Abbey, maar in juni keek ik de serie samen met mijn moeder af. Wat een geweldige serie is dit! De setting is schitterend en de karakters zijn steengoed. Je leeft echt met de personages mee. Ik zou het iedereen aanraden om deze zomer Downton Abbey te bingewatchen.

Favoriete app – Cell Connect

Dit heeft niet veel uitleg nodig. Ik speel vaak een spelletje op mijn telefoon en op het moment speel ik vooral Cell Connect. Het is een spelletje waarbij je vakjes met cijfers moet combineren om hogere getallen te krijgen. Heel simpel, maar vermakelijk.

 

gelaagd

Favoriete gevoel – geslaagd zijn!

Ondanks ik stiekem wel verwachtte dat ik geslaagd zou zijn, waren de laatste paar uurtjes voor de uitslag toch spannend. Toen de telefoon ging en mijn mentor vertelde dat ik geslaagd was, kon ik mijn geluk vanzelfsprekend niet op. Ik voelde me net jarig, omdat ik van iedereen felicitaties kreeg. De vlag kon uit en de vakantie kon officieel beginnen.

Favoriete bezigheid – bloggen

In juni startte ik mijn blog na jaren met het idee te hebben rondgelopen. Ik heb er nog geen seconde spijt van gehad. Ik vind het heerlijk om te kunnen schrijven over alles wat ik leuk vind en mijn stukjes te delen op mijn blog. Ik ga vrolijk verder met artikelen schrijven, want ik heb nog genoeg om te vertellen.

Liefs Anna

Bron foto 2

Auteur: annadventure

Hi, ik ben Anna! Ik ben 17 jaar oud en ik blog sinds kort op annadventure.nl. Ik blog voornamelijk over reizen, maar natuurlijk ook over andere dingen die ik leuk vind. Volg mijn blog op Bloglovin' om op de hoogte te blijven van mijn laatste posts! Liefs Anna

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *