Een dagje Brussel in foto’s

img_2281

Afgelopen donderdag ben ik met mijn vriend een dagje naar Brussel geweest. We hebben rondgelopen door de stad en we zijn naar miniatuurpark Mini Europe geweest. Lees verder voor onze dag in Brussel in foto’s!

img_2267

Na 3,5 uur in de trein kwamen we om twaalf uur aan op Brussel Centraal. Dat is trouwens echt een heel mooi station van binnen, een stuk mooier dan Amsterdam Centraal. Van buiten is Amsterdam Centraal dan weer veel mooier.

fullsizeoutput_3c9

Ik had van tevoren gezocht naar een leuke plek om te brunchen in Brussel. Ik vond Peck BXI en we hebben hier heerlijk gegeten. Er komt binnenkort een artikel over Peck BXI online.

img_2236

Na de brunch, hebben we rondgelopen door de stad. We liepen over de Grote Markt.

img_2254

En we aten een Brusselse wafel bij Manneke Pis.

img_2268

Rond drie uur gingen we met de metro naar Mini Europe dat naast het Atomium ligt.

img_2282

De reden dat we naar Brussel gingen, is dat ik was uitgenodigd door Mini Europe om het park te bezoeken. Het is een miniatuurpark met bekende gebouwen van landen in Europa. Binnenkort komt er een uitgebreid artikel over Mini Europe online, maar ik kan alvast zeggen dat ik het een heel leuk park vind! Op de foto hierboven zie je de kaasmarkt in Alkmaar.

img_2284

Ze hebben goed op de details gelet: de Amsterdamse paaltjes en fietsen tegen een lantaarnpaal.

img_2316

Na het hele park te hebben bekeken, namen we de metro terug naar Brussel Centraal. We hadden nog even tijd voordat onze trein ging, dus we liepen richting de stad en aten Vlaamse friet bij één van de vele friettenten in Brussel.

img_2237

3,5 uur later stapten we uit de trein op het station in Hoorn. Ik heb een super leuke dag gehad, ondanks we meer tijd hebben gespendeerd in de trein dan in Brussel. We hebben lekker gebruncht, Brussel bekeken en Mini Europe bezocht. Jullie kunnen de komende tijd nog een paar artikelen over Brussel verwachten.

Ben jij wel eens in Brussel geweest en wat vind je van de stad? Heb jij nog aanraders van steden die ik in een dag zou kunnen bezoeken? Laat het achter in de reacties!

Liefs Anna

 

Auteur: annadventure

Hi, ik ben Anna! Ik ben 17 jaar oud en ik blog sinds kort op annadventure.nl. Ik blog voornamelijk over reizen, maar natuurlijk ook over andere dingen die ik leuk vind. Volg mijn blog op Bloglovin' om op de hoogte te blijven van mijn laatste posts! Liefs Anna

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *