Boedapest Hotspot: À la Maison

 

A La Masion

Vandaag deel ik met jullie nog een leuke hotspot in Boedapest! Dit keer een ontbijt/brunch tentje. Ik ben echt dol op ontbijt en brunch. Ik vind het altijd zo leuk om leuke ontbijttentjes te vinden in binnen- en buitenland. Leuker nog dan het vinden van restaurants voor diner. Daarom was ik ook zo gelukkig toen ik À la Maison vond op het wereldwijde web.

À la Maison is dus een restaurantje waar je kunt ontbijten en brunchen. Ze hebben een uitgebreide kaart met allerlei verschillende gerechten. De kaart bevat vooral gerechten geïnspireerd op de Franse keuken, maar ze hebben ook English breakfast en American pancakes. Dat laatste at ik op desbetreffende ochtend in het prachtig inrichte restaurantje in het centrum van Boedapest. Het eten was echt heel lekker. Ik heb genoten van de pancakes met vers fruit en slagroom. Ze waren echt heerlijk.

De prijzen omgerekend in euro’s zijn in Boedapest over het algemeen erg laag, zo ook bij À la Maison. Mijn pancakes kostten ongeveer 1800 Hongaarse forint, wat omgerekend maar zo’n 6 euro is. Dat is natuurlijk helemaal niks voor een lekker ontbijtje. Ik was in Boedapest met mijn ouders en mijn moeder koos hier voor Hungarian French toast. Dit was nog een stuk goedkoper, maar de portie was dan ook erg klein. Let daar dus op als je hier gaat eten, als de prijzen heel laag zijn, zul je wellicht minder eten krijgen.

a la maison2

Zoals ik al eerder zei is À la Maison prachtig ingericht. Helemaal in Franse stijl met marmeren tafeltjes, gouden details en foto’s van de Eifeltoren. Ik vind een restaurant altijd leuker als een het er leuk uitziet, dus hier scoren ze bij mij zeker punten mee. De jongen die ons bediende was erg vriendelijk, maar we moesten wel lang wachten. Het duurde best een tijd voordat onze bestelling werd opgenomen en een aantal andere mensen zijn het restaurant dan ook uitgelopen, omdat ze het te lang vonden duren.

Desalniettemin vind ik À la Maison zeker een hotspot te noemen. Het eten is erg lekker en de inrichting is té leuk. Als je een keer in Boedapest bent, zou ik hier zeker een hapje gaan eten.

Je vindt À la Maison op het volgende adres: Nádor u. 5, 1051.

Liefs Anna

Bron foto 2

Auteur: annadventure

Hi, ik ben Anna! Ik ben 17 jaar oud en ik blog sinds kort op annadventure.nl. Ik blog voornamelijk over reizen, maar natuurlijk ook over andere dingen die ik leuk vind. Volg mijn blog op Bloglovin' om op de hoogte te blijven van mijn laatste posts! Liefs Anna

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *