Berlijn Hotspot: L’Osteria

losteria-berlijn

Het is alweer tijd geleden dat ik naar Berlijn ben geweest, maar ik wil toch graag een Berlijn hotspot met jullie delen: restaurant L’Osteria. Ik kwam dit restaurant tegen in het boekje 100% Berlijn. Er stond in het boekje dat L’Osteria een bekende keten is, maar ik kende het nog niet. Het is inderdaad een grote keten met restaurants door heel Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland.

Processed with VSCOcam with a6 preset

Je hebt de keuze uit allerlei Italiaanse gerechten, voornamelijk pizza’s en pasta’s. De gerechten zijn vrij standaard, maar dat maakt het natuurlijk niet minder lekker. Lekker was het namelijk zeker. Ik bestelde een pizza margarita en kreeg een pizza met een diameter van zo’n veertig centimeter. Ik ben niet heel goed in het schatten van de maat, maar hij was enorm. Je kreeg hem op een bord van standaard grootte, maar hij stak aan alle kanten nog wel tien centimeter uit. De pizza smaakte erg goed. Niet bijzonder, maar wel erg lekker.

Het restaurant was erg groot, maar het zat helemaal vol. Er moesten zelfs mensen wachten bij de deur of aan de bar tot er een plekje vrij kwam. De inrichting was erg gezellig en huiselijk en de bediening en service waren prima.

Het eten is erg goed betaalbaar. Ik was 7,50 euro kwijt voor de reusachtige pizza. Dat vind ik echt niet duur voor zo’n grote lekkere pizza in een gezellig restaurant. Als ik ooit weer in Berlijn ben, zou ik hier zeker terugkomen. Ik zou L’Osteria aan iedereen aanraden die van de Italiaanse keuken houdt.

Je kunt L’Osteria vinden op Budapester Strasse 38.

Liefs Anna

Bron foto 1, foto 2

Auteur: annadventure

Hi, ik ben Anna! Ik ben 17 jaar oud en ik blog sinds kort op annadventure.nl. Ik blog voornamelijk over reizen, maar natuurlijk ook over andere dingen die ik leuk vind. Volg mijn blog op Bloglovin' om op de hoogte te blijven van mijn laatste posts! Liefs Anna

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *