Augustus Favorieten

IMG_1135

Augustus was de laatste maand van een hele lange vakantie. Ik heb er zoveel mogelijk van proberen te genieten. Naast veel werken heb ik ook genoeg leuke dingen gedaan. Vandaag mijn Augustus favorieten!

Favoriete dag – Londen

Begin augustus ben ik een dagje naar Londen geweest. Londen is een geweldig mooie stad. We hebben een paar toeristische bezienswaardigheden gezien, maar ook in een voor ons onbekende wijk gebruncht. Het was een echt heerlijke dag. Je kunt hier een artikel over die dag terug lezen.

1001004011538262

Favoriete boek – Zeven Kleine Criminelen – Criatian Frascella

Drie jaar geleden las ik dit boek in de zomervakantie. Toen ik het boek uitlas besloot ik dat het mijn favoriete boek was. Dit jaar las ik Wij Leugenaars van E. en begon ik daaraan te twijfelen. De enige oplossing was Zeven Kleine Criminelen nog eens te lezen. Deze maand las ik (bijna) elke dag in de bus een stukje uit het boek. Zowel het boek als het lezen in de bus zijn favorieten deze maand. Ik kan het iedereen aanraden om in de bus (of in de trein natuurlijk) eens niet je telefoon erbij te pakken, maar een stuk te lezen. Zeven Kleine Criminelen is dan een heel goede keus!

Schermafbeelding 2016-08-30 om 19.52.22

Favoriete sale aankoop – Badpakken

Bij de Primark kocht ik deze maand twee badpakken. De een is bontgekleurd met een hele open rug (zie foto) en de ander is eigenlijk een bikini met een stukje extra stof aan de voorkant. Allebei super leuk en ik baal dat het waarschijnlijk nog erg lang duurt voordat ze kan dragen. Het beste van alles; ze waren maar drie euro! Drie euro voor een badpak is natuurlijk helemaal niks. Helaas is de zomer net voorbij en duurt het nog wel even voordat ik ze kan dragen.

IMG_1132

Favoriete eten – The Breakfast Club

Over dit restaurant is al een hotspotartikel online gekomen. Kort samengevat; het eten is hier geweldig en je moet hier echt een keer eten als je in Londen bent. Ik denk bijna dagelijks aan dat eten en dan loopt het water me in de mond. Ik ga maar snel weer naar Londen, om hier te kunnen eten.

Favoriete serie – Gilmore Girls

Gilmore_Girls_season_1_box_set

Na de vakantie was het tijd om te beginnen aan een nieuwe serie. Ik had zin in een luchtige serie waarbij je niet te veel na hoeft te denken, dus ik koos voor Girlmore Girls. De eerste twee seizoenen (van 22 afleveringen, oeps) heb ik gezien, maar er zijn nog genoeg afleveringen om te kijken. Gilmore Girls telt namelijk maar liefst negen seizoenen. De serie is al redelijk oud, de laatste aflevering werd in 2007 uitgezonden, maar dat maakt de serie over moeder en dochter Gilmore juist zo leuk. Een heerlijke serie om te kijken!

Hoe was jouw augustus en vakantie?

Liefs Anna

Auteur: annadventure

Hi, ik ben Anna! Ik ben 17 jaar oud en ik blog sinds kort op annadventure.nl. Ik blog voornamelijk over reizen, maar natuurlijk ook over andere dingen die ik leuk vind. Volg mijn blog op Bloglovin' om op de hoogte te blijven van mijn laatste posts! Liefs Anna

Eén gedachte over “Augustus Favorieten”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *