Amsterdam Hotspot: The Breakfast Club

955e09c9-199b-42b8-b646-171e99393c4f

Vandaag weer een Amsterdam Hotpot, namelijk The Breakfast Club. Er zijn drie vestigingen van The Breakfast Club. Ik ben bij de vestiging geweest op het Haarlemmerplein in het centrum en verder zit TBC op de Wibautstraat in Oost en op de Bellamystraat in West. Deze review gaat over de vestiging op het Haarlemmerplein.

De kaart van het restaurant is niet erg uitgebreid. Ze serveren hier all-day breakfast. En dan niet tot een uur of vijf, maar echt van 8 uur ’s ochtends tot 8 uur ’s avonds. Ik hou van ontbijt, dus dat vind ik natuurlijk erg leuk. Wij aten de crispchiken waffles en de Breakfast Club BurgerBeide waren lekker, maar verder niet heel bijzonder. Je kunt hier ook American pancakes (daar staan ze bekend om),  verschillende gerechten met eieren, sandwiches, yoghurt, havermout of een simpel croissantje bestellen.

img_1875

De inrichting in het restaurant is erg leuk. Het is niet zo ‘hipster’ als veel plekken tegenwoordig. De sfeer die er hangt is ook erg fijn. Ook de locatie is natuurlijk erg goed. In het centrum, op het Haarlemmerplein en tussen de leuke winkels van de Haarlemmerbuurt.

The Breakfast Club is een leuk restaurant voor letterlijk all-day breakfast. Het eten is niet heel bijzonder, maar de sfeer en locatie is wel erg goed. Bovendien zijn er maar weinig plekken waar je breakfast for diner kunt krijgen, dus als je zin hebt in ontbijt om 7 uur ’s avonds, kun je hier terecht.

Heb jij nog hotspots in Amsterdam? Laat ze achter in de reacties!

Je vindt The Breakfast Club op Haarlemmerplein 31.

Liefs Anna

Bron foto

Auteur: annadventure

Hi, ik ben Anna! Ik ben 17 jaar oud en ik blog sinds kort op annadventure.nl. Ik blog voornamelijk over reizen, maar natuurlijk ook over andere dingen die ik leuk vind. Volg mijn blog op Bloglovin' om op de hoogte te blijven van mijn laatste posts! Liefs Anna

4 gedachten over “Amsterdam Hotspot: The Breakfast Club”

    1. Daar heb je wel een goed punt, maar ik heb geen problemen met burgers als ontbijt haha 😉

Reacties zijn gesloten.