Amsterdam Hotspot: Metropolitain

metropolitain-rokin-amsterdam-3-638x464

Vandaag is het tijd voor brunchhotspot Metropolitain. Metropolitain zit in het centrum van Amsterdam op het Rokin onder Café de Paris. Het restaurant is heel leuk ingericht en ook buiten op het terras kun je heerlijk zitten. Ze serveren hier de hele dag ontbijt. Je kunt dus de hele dag eggs benedict, French toast of een croissantje bestellen. Ook kun je hier terecht voor crêpes, yoghurt, sandwiches of een burger.

img_0171

 

img_1827

Ik kan de French toast van harte aanbevelen, die is erg lekker. Op de afbeeldingen zijn ook een broodje met avocado, bacon en ei en brioche met bacon en gepocheerde eitjes te zien. Beide erg lekker! Je hoeft hier helemaal niet lang op je eten te wachten. Het eten is er al snel. De prijzen van de gerechten liggen ongeveer tussen zeven en elf euro. Dit vind ik persoonlijk helemaal niet duur voor zulk lekker eten. Nog een pluspunt: het eten is heel instagrammable. 😉

Ga hier zeker eens eten als je zin hebt in een lekkere brunch! Weet jij nog hotspots in Amsterdam? Laat ze achter in de comments!

Je vindt Metropolitain op Rokin 81-83. 

Liefs Anna

Bron foto

 

Auteur: annadventure

Hi, ik ben Anna! Ik ben 17 jaar oud en ik blog sinds kort op annadventure.nl. Ik blog voornamelijk over reizen, maar natuurlijk ook over andere dingen die ik leuk vind. Volg mijn blog op Bloglovin' om op de hoogte te blijven van mijn laatste posts! Liefs Anna

3 gedachten over “Amsterdam Hotspot: Metropolitain”

  1. Ik hoor er zoveel positieve verhalen over maar ben er nog steeds niet geweest! Woensdag staat een dagje Amsterdam op de planning dus dan moet ik er maar eens langsgaan 🙂

Reacties zijn gesloten.