Amsterdam Hotspot: IJ-hallen

img_1759

De grootste vlooienmarkt van Europa vind je in Amsterdam Noord. Elke maand staan er een weekend lang 500 tot 750 kramen op de NSDM-werf. IJ-Hallen bestaat uit 500 tot 750 kramen met eindeloos veel spullen. Je vindt er veel kleding, schoenen en accessoires, maar ook meubels, boeken, muziek en antiek. Vrijwel alles is tweedehands en wordt voor enkele euro’s verkocht. Het is onwijs groot, je kunt hier uren rondlopen. Ik ben nu drie keer bij de IJ-Hallen geweest en ik kwam elke keer met leuke spullen thuis.

img_1763

In de winter staan de kramen binnen in de scheepshallen en ’s zomers staan ze buiten. Er zijn toiletten en een paar kraampjes met patat en poffertjes. Je kunt gratis met de pond vanaf het centraal station naar de NDSM-werF of je kunt gratis parkeren op het parkeerterrein tegenover Papaverweg 50. Je entree is vijf euro. Je kunt zelf natuurlijk ook een kraam huren voor 25 tot 35 euro. Kijk op de website als je wilt weten wanneer het volgende IJ-Hallen weekend is.

img_1762

Een paar tips:

  • Neem genoeg contant geld mee.
  • Neem ook een plastic of canvas tasje mee voor je aankopen.
  • Als je een kraam ziet waar iemand achter staat met dezelfde maat en kledingstijl als jij, kijk dan zeker bij die kraam. De kans is groot dat daar leuke kleren tussen liggen.
  • Probeer altijd af te dingen.
  • Als je iets wilt kopen, kijk dan eerst goed of het niet stuk of vies is.

Als je vlooienmarkten leuk vindt, moet je hier zeker eens heengaan! Ben je al weleens bij de IJ-Hallen geweest? Ben jij net zo enthousiast als ik? Laat het achter in de comments!

Liefs Anna

Auteur: annadventure

Hi, ik ben Anna! Ik ben 17 jaar oud en ik blog sinds kort op annadventure.nl. Ik blog voornamelijk over reizen, maar natuurlijk ook over andere dingen die ik leuk vind. Volg mijn blog op Bloglovin' om op de hoogte te blijven van mijn laatste posts! Liefs Anna

5 gedachten over “Amsterdam Hotspot: IJ-hallen”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *