Amsterdam Hotspot: Bakers & Roasters

fullsizeoutput_3b1

Vandaag weer een brunchhotspot in Amsterdam: Bakers & Roasters! Ze serveren hier brunch van half negen ’s ochtends tot vier uur ’s middags. Het menu bestaat uit onder meer pancakes, allerlei eigerechten, breakfast bowls, salades en sandwiches. Ook hebben ze er huisgemaakte taarten en cakes. Deze staan in een vitrine in de winkel en zien er heerlijk uit.

Het eten smaakt erg goed. Ik heb natuurlijk niet alles geprobeerd, maar de pancakes en cubano sandwich zijn erg lekker. De andere gerechten zagen er ook allemaal erg goed uit. Ik zou hier zeker nog een keer gaan brunchen en dan nog meer lekker eten proberen.

Bakers & Roasters heeft twee vestigingen; in het centrum en in de Pijp. Beide zijn geopend van 08:30 tot 16:00 uur en hebben dezelfde kaart. Ik at bij de vestiging in het centrum en de inrichting hier is modern en hip. Op afbeeldingen van het restaurant in de Pijp heb ik gezien dat de inrichting hier ongeveer hetzelfde is.

Als je opzoek bent naar een leuke plek om te brunchen in het centrum van Amsterdam of in de Pijp, zou ik hier zeker eens gaan eten! Weet jij nog (brunch)hotspots in Amsterdam? Laat ze achter in de reacties!

Je vindt Bakers & Roasters op Kadijksplein 16 en op Eerste Jacob van Campenstraat 54.

Liefs Anna

Auteur: annadventure

Hi, ik ben Anna! Ik ben 17 jaar oud en ik blog sinds kort op annadventure.nl. Ik blog voornamelijk over reizen, maar natuurlijk ook over andere dingen die ik leuk vind. Volg mijn blog op Bloglovin' om op de hoogte te blijven van mijn laatste posts! Liefs Anna

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *