100% Reisgidsen

2012-01-28-16-55-10

EDIT: De naam van 100% Travel is veranderd in ‘time to momo‘. Op de website is nu ook erg veel informatie te vinden die je kunt gebruiken bij het plannen van een vakantie.

In dit artikel deel ik een all time favorite van mij, namelijk de reisgidsjes van 100% Travel. Zij hebben allerlei soorten reisgidsen waar ik graag gebruik van maak tijdens reisjes. Vrijwel altijd als ik een stedentrip maak, koop of leen (uit de bibliotheek) ik een 100% reisgids van de desbetreffende stad. Ik vind het ontzettend leuk om zo’n reisgids door te lezen en dingen te zoeken die ik wil gaan doen. Niet alleen voorafgaand aan de reis gebruik ik de boekjes, ik neem ze ook altijd mee op reis.

De stedengidsen zijn heel handig ingedeeld, namelijk in zes wandelingen door verschillende delen van de stad. De wandelingen leiden je langs allerlei leuke plekken om te bezoeken. Die zijn onderverdeeld in vier categorieën: bezienswaardigheden, eten en drinken, shoppen en leuk om te doen. In de boekjes staan kaartjes van de wandelingen en bevatten een uitneembare plattegrond van de stad. Ik vind het erg fijn dat ze de stad opdelen in wandelingen en dat ze hun tips in de vier categorieën verdelen. Bovendien haal ik altijd heel veel leuke dingen uit de boekjes.

100% Travel heeft niet alleen stedengidsen, ze hebben ook regiogidsen en taalgidsen. Ze hebben vast nog meer dat ik nu vergeet, maar dit zijn denk ik de belangrijkste. Beide heb ik nog nooit gebruikt, dus daar kan ik verder niks over zeggen. Er is ook een app van 100% Travel waar je offline gebruik van kunt maken. Deze app laat zien welke adressen er in jouw buurt zijn. De stedengidsen zijn wat mij betreft aanraders. Erg fijne boekjes met veel leuke adressen.

Wat vindt jij van de 100% reisgidsen? Heb jij aanraders voor leuke reisgidsen?

Liefs Anna

Bron foto

Auteur: annadventure

Hi, ik ben Anna! Ik ben 17 jaar oud en ik blog sinds kort op annadventure.nl. Ik blog voornamelijk over reizen, maar natuurlijk ook over andere dingen die ik leuk vind. Volg mijn blog op Bloglovin' om op de hoogte te blijven van mijn laatste posts! Liefs Anna

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *